نرم افزار مدیریت پروژه های ساختمانی اسکوپ

نرم افزار مدیریت پروژه های ساختمانی اسکوپ

وبلاگ

23 ترند برتر صنعت ساخت و ساز در سال 2024

صنعت ساخت‌وساز در سال 2024 به‌دلیل فناوری‌های نوآورانه، شیوه‌های پایدار و پویایی‌های بازار در حال تحول، دستخوش دگرگونی قابل‌توجهی است. از پیشرفت در ابزارهای دیجیتال تا تمرکز بیشتر بر مسئولیت زیست محیطی، چشم انداز به سرعت در حال تغییر است و ترندهای جدید صنعت ساخت و ساز را اتخاذ می کند.

در این وبلاگ، ما 23 ترند برتر صنعت ساخت‌وساز را که آینده ساخت‌وساز را شکل می‌دهند، بررسی می‌کنیم، و بینش‌هایی را در مورد اینکه چگونه متخصصان صنعت می‌توانند برای رقابتی ماندن و موفقیت‌آمیز ماندن در آخرین ترندهای صنعت ساخت‌وساز حرکت کنند و از آنها استفاده کنند، خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: بازاریابی دیجیتال برای شرکت های ساختمانی: کامل ترین راهنما

  1. ساختمان سبز و پایداری

در سال 2024، پایداری، سنگ بنای صنعت ساخت و ساز است. شرکت ها با استفاده از مصالح ساختمانی سبز و ادغام فناوری های کارآمد انرژی، شیوه های سازگار با محیط زیست را اتخاذ می کنند.

تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان در بخش های ساخت و ساز و طراحی انتظار دارند که اکثر پروژه های آنها تا پایان سال جاری از نظر زیست محیطی پایدار باشند. علاوه بر این، 90٪ از پاسخ دهندگان صنعت معتقدند تغییر به سمت پایداری زیست محیطی در حال افزایش است.

این تغییر توسط تقاضاهای نظارتی و یک الزام تجاری استراتژیک هدایت می شود، زیرا مشتریان ساخت و ساز به طور فزاینده ای به دنبال پروژه های مسئولیت پذیر از نظر زیست محیطی هستند. از طراحی تا تکمیل، شیوه های پایدار در فرآیند ساخت و ساز گنجانده می شوند.

طراحان و سازندگان با استفاده از مواد غیر سمی که هم برای محیط زیست و هم برای کیفیت زندگی ساکنان مفید است، بر ایجاد سازه‌هایی متمرکز شده‌اند که هم سازگار با محیط زیست و هم انرژی کارآمد باشند.

ساخت و ساز سبز فراتر از کاهش ردپای کربن یک ساختمان است. این شامل استفاده از منابع پایدار و مدل های ساخت و ساز برای بهینه سازی استفاده از منابع است.

برخی از مزایای کلیدی ساختمان سبز:

  • بهره وری انرژی: ساختمان ها سهم قابل توجهی در انتشار CO2 دارند و تقریباً 40 درصد از تولید جهانی کربن مرتبط با انرژی را تشکیل می دهند. از طریق ساخت و ساز سبز، مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
  • حفاظت از آب: شیوه های ساختمانی پایدار شامل اقداماتی است که مصرف آب را به حداقل می رساند.
  • سلامت و ایمنی: استفاده از مواد غیر سمی و پایدار شرایط زندگی در ساختمان‌ها را بهبود می‌بخشد و به نتایج بهداشتی بهتر برای ساکنان کمک می‌کند.

علیرغم این مزایا، ویژگی های پایدار اغلب به عنوان تجملات تلقی می شوند. با این حال، انتظار می رود که این تصور در دهه آینده تغییر کند، زیرا فناوری سبز و شیوه های ساخت و ساز پایدار به جریان اصلی تبدیل می شوند.

در نهایت، از سال 2019، منابع انرژی تجدیدپذیر 11 درصد از بازار انرژی را به خود اختصاص دادند و آماده رشد هستند، که نشان دهنده فرصت قابل توجهی است با توجه به اینکه ساختمان ها هنوز بخش قابل توجهی از مصرف انرژی ایالات متحده و انتشار گازهای گلخانه ای را تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: مدیریت BIM چیست؟ نقش شغلی شامل چه مواردی می شود؟

  1. رسیدگی به کمبود نیروی کار

صنعت ساخت و ساز در سال 2024 با کمبود قابل توجه نیروی کار مواجه است که به یک چالش اصلی شکل دهنده پویایی این بخش تبدیل شده است. در سال 2022، حتی به “سطح بحران” رسید.

این کمبود نیروی کار ماهر، تلاش‌های مشترکی را در میان سهامداران صنعت، مؤسسات آموزشی و دولت‌ها برای پر کردن شکاف مهارتی انجام می‌دهد. این طرح‌ها بر ارتقای آموزش حرفه‌ای و جذب استعدادهای جدید تمرکز دارند و بر نقش حیاتی کارگران ماهر در کنار فناوری پیشرفته تأکید می‌کنند.

به گفتهAssociated Builders and Contractors ، صنعت ساخت و ساز نیاز به استخدام 501,000 کارگر اضافی در سال 2024 برای پاسخگویی به تقاضای نیروی کار دارد. در یک نظرسنجی اخیر، 89 درصد از شرکت‌های ساختمانی چالش‌هایی را در پر کردن موقعیت‌های شغلی خالی گزارش کرده‌اند و 61 درصد با تاخیر پروژه‌ها به دلیل کمبود نیروی کار مواجه شده‌اند.

علیرغم بهبودی حاصل از تلفات نیروی کار در طول کووید-19، این صنعت با افزایش دستمزدها به دلیل تورم و کمبود کارگران ماهر کافی مواجه است که نیاز به آموزش موثر و استراتژی‌های حفظ کارکنان را برجسته می‌کند.

کمبود نیروی کار با تغییرات جمعیتی در نیروی کار تشدید می شود. نزدیک به یک چهارم کارگران ساختمانی بالای 55 سال سن دارند و تعداد کمی از افراد جوان وارد این حرفه می شوند. این نیروی کار سالخورده یک مسئله حیاتی است، زیرا جایگزینی کارگران مسن‌تر به معنای جبران تجربه از دست رفته نیست.

علاوه بر این، در حالی که روبات‌ها و اتوماسیون کمی سست شده‌اند (در ادامه در این مورد بیشتر توضیح خواهیم داد)، نیاز به کارگران ماهر فنی برای مدیریت و تفسیر داده‌های این فناوری‌ها در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: RFI در ساخت و ساز: راهنمای سریع برای پیمانکاران

  1. افزایش هزینه های صنعت ساخت و ساز

در سال های اخیر، صنعت ساخت و ساز با نوسانات قابل توجهی در هزینه ها، به ویژه در هزینه های مصالح، مواجه بوده است. شاخص هزینه ساخت و ساز جدید CBRE افزایش 14.1 درصدی در هزینه های ساخت و ساز را تا پایان سال 2022 پیش بینی کرد، زیرا هم هزینه های نیروی کار و هم هزینه های مصالح همچنان در حال افزایش است.

علاوه بر این، هزینه‌های ساخت و ساز ایالات متحده در سال 2023 به طور متوسط ​​4 درصد افزایش یافت. طبق گزارشCurrie & Brown ، این هزینه‌ها در سال 2024 3 تا 6 درصد افزایش می‌یابد.

همراه با افزایش نرخ بهره، این هزینه های فزاینده فشار بیشتری را بر صنعت وارد می کند.

پیشرفت‌های فناوری، مانند هواپیماهای بدون سرنشین، واقعیت افزوده (AR) و مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، در مدیریت این چالش‌ها حیاتی می‌شوند. این ابزارها با افزایش دقت و کارایی به حفظ حجم پروژه کمک می کنند و در نهایت به کاهش برخی از فشارهای هزینه کمک می کنند.

با این حال، معرفی مواد نوآورانه، در حالی که نویدبخش صرفه جویی طولانی مدت و مزایای پایداری است، می تواند در ابتدا هزینه ها را حتی بیشتر کند.

بخش ساخت و ساز همچنان از تأثیرات اختلافات تجاری جهانی، تغییرات نظارتی و اختلالات زنجیره تأمین که در ابتدا ناشی از همه گیری COVID-19 بود، متحمل می شود.

این عوامل منجر به افزایش شدید هزینه‌های مواد و دستمزدها شده و فشار بیشتری را بر صنعت وارد کرده است.

تورم و افزایش نرخ بهره لایه دیگری از پیچیدگی را اضافه می کند و نیاز به برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت هزینه در صنعت را برجسته می کند.

با استفاده از فناوری‌های جدید و مواد نوآورانه، شرکت‌های ساختمانی می‌توانند این چالش‌های مالی را به طور مؤثرتری پشت سر بگذارند، اگرچه سرمایه‌گذاری اولیه ممکن است قابل توجه باشد.

بیشتر بخوانید: پروژه درست پیش میره؟ پیش بینی هزینه در ساخت و ساز

زنجیره تامین و کمبود مواد

از فوریه 2024، هزینه های ورودی ساخت و ساز نسبت به فوریه 2020  38.7 درصد افزایش یافته است.

علاوه بر این، قیمت سیمان و بتن با افزایش هزینه های تولید تقریباً 14 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل در سه ماهه سوم سال 2022، شاهد افزایش مداوم بوده است.

از زمان آغاز همه‌گیری COVID-19 در سال 2020، صنعت ساخت‌وساز با اختلالات زنجیره تامین و نوسان قیمت‌ها مواجه بوده است. این چالش ها منجر به کمبود مواد از جمله فولاد، الوار، بتن، دیوار خشک، عایق و تجهیزات HVAC شده است که منجر به تاخیر در پروژه و افزایش هزینه ها شده است.

برای کاهش این خطرات، شرکت ها باید شبکه های تامین کننده خود را متنوع کنند، ذخایر مواد حیاتی را افزایش دهند و گزینه های منبع محلی را بررسی کنند.

  1. افزایش ایمنی کارگران ساختمانی

ایمنی همیشه یک اولویت در صنعت ساخت و ساز بوده است، اما در سال 2024، تمرکز بیشتری بر اجرای اقدامات ایمنی پیشرفته وجود دارد.

بر اساس اداره آمار کار ، تقریباً از هر 5 مرگ و میر در میان کارگران ایالات متحده، 1 مورد در صنعت ساخت و ساز است و مرگ و میر در ساخت و ساز از سال 2021 تا 2022 11 درصد افزایش یافته است. در سال 2022، ساخت و ساز سومین بالاترین نرخ در بین تمام موارد ثبت شده را داشت. (آسیب و بیماری در محل کار)

با این حال، از آنجایی که صنعت فرهنگ ایمنی را پذیرفته است، هدف نه تنها برآورده کردن الزامات نظارتی، بلکه اولویت دادن به رفاه هر کارگر است.

به طور سنتی، شرکت‌های ساختمانی بر به حداقل رساندن هزینه‌های نیروی کار تمرکز می‌کردند، اما اکنون تاکید روزافزونی بر ایمنی کارگران و رعایت دقیق مقررات ایمنی وجود دارد. فن آوری های همه جانبه به جلوگیری از حوادث در محل کمک می کند، در حالی که تجهیزات حفاظت شخصی (PPE) به عنوان یک حفاظت حیاتی عمل می کند.

فناوری نقش مهمی ایفا می کند، زیرا دستگاه های پوشیدنی و تجزیه و تحلیل های مبتنی بر هوش مصنوعی از مانیتورها استفاده می کنند و خطرات بالقوه را کاهش می دهند. واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) برای آموزش ایمنی همه جانبه استفاده می‌شوند و سناریوهای واقع‌بینانه را برای کارگران فراهم می‌کنند تا درک آنها از خطرات احتمالی را افزایش دهند.

فن‌آوری‌های VR آموزش همه جانبه‌ای را برای کارگران میدانی ارائه می‌دهند و احتمال تصادفات را در حین کارهای خطرناک کاهش می‌دهند. AR سازندگان را قادر می سازد تا به صورت بصری اشیا را با جزئیات بررسی کنند و ایمنی و دقت را افزایش دهند.

برای محافظت بیشتر از کارگران، شرکت‌ها PPE را به حسگرهای اینترنت اشیا (IoT) مجهز می‌کنند که داده‌های لرزش، دما، ضربان قلب و مراحل را شناسایی و ارسال می‌کند. این فناوری به سرپرستان اجازه می دهد تا از راه دور بر سلامت و بهره وری کارگران نظارت کنند و خطرات فیزیکی و مالی را کاهش دهند.

بهبود ایمنی یک روند کلیدی در صنعت ساخت و ساز است که به نرخ بالای تاریخی صدمات و مرگ در محل کار در این بخش رسیدگی می کند. خوشبختانه در طول سال‌ها، فناوری‌های مختلفی برای مقابله با این مسائل توسعه یافته و به کار گرفته شده‌اند.

  1. فناوری صنعت ساختمان

صنعت ساخت و ساز به طور سنتی با احتیاط در پذیرش فناوری جدید ساخت و ساز، به طور فزاینده ای در حال تغییر ذهنیت خود است. در میان پاسخ دهندگان به نظرسنجی در نظرسنجی AEC Industry Outlook 2022 OpenAsset ، تقریباً 74٪ از پاسخ دهندگان گفتند که قصد دارند فناوری های جدیدی را برای کمک به غلبه بر چالش های کلیدی پیاده سازی کنند.

این تغییر به دلیل نیاز به افزایش بهره وری، به ویژه در پی همه گیریCOVID-19، که اهمیت پیشرفت های فناوری را برجسته کرده است، هدایت می شود.

در سال 2024، فناوری احتمالاً بزرگترین تمایز سازندگان و توسعه دهندگان خواهد بود. یک نظرسنجی توسط GlobalData در مورد فناوری ساخت و ساز چندین عامل کلیدی برای این تغییر را شناسایی کرد.

بهبود بهره وری رایج ترین دلیل ذکر شده بود که 61 درصد از پاسخ دهندگان آن را برجسته کردند. دلایل مهم دیگر شامل دستیابی به رقابت پذیری بیشتر و کاهش هزینه ها (هر دو 37٪) و امکان ساخت و ساز سریع تر (35٪) بود.

چندین نوع از فناوری قرار است تا سال 2024 و پس از آن محبوبیت خود را افزایش دهند که هر کدام به افزایش کارایی کمک می کنند:

  • مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
  • هواپیماهای بدون سرنشین
  • واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR)
  • رباتیک و اتوماسیون
  • تکنولوژی پوشیدنی
  • هوش مصنوعی (AI)

این فناوری‌ها نه تنها کارایی را افزایش می‌دهند، بلکه رقابت‌پذیری را بهبود می‌بخشند، هزینه‌ها را کاهش می‌دهند و زمان ساخت را سریع‌تر می‌سازند.

همانطور که صنعت به استقبال از این نوآوری ها ادامه می دهد، پروژه های ساختمانی ساده تر، ایمن تر و مقرون به صرفه تر می شوند. اجرای فناوری پیشرفته قرار است چشم انداز ساخت و ساز را متحول کند، رشد و پایداری در این بخش را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: مدیریت BIM چیست؟ نقش شغلی شامل چه مواردی می شود؟

دیجیتال سازی و هوش مصنوعی در ساخت و ساز

ظهور هوش مصنوعی (AI) و فناوری‌های پیشرفته، بخش ساخت‌وساز را متحول کرده است. بر اساس گزارش Global Market Insights ، هوش مصنوعی در ارزش بازار ساخت‌وساز در سال 2022 بیش از 2.5 میلیارد دلار بود و پیش‌بینی می‌شود با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 20 درصد از سال 2023 تا 2032 رشد کند.

از تجهیزات ساخت‌وساز مستقل گرفته تا مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) و واقعیت افزوده (AR)، فناوری کارایی و دقت پروژه را افزایش می‌دهد.

الگوریتم‌های هوش مصنوعی زمان‌بندی پروژه، تخصیص منابع و مدیریت ریسک را بهینه می‌کنند و شرکت‌های ساختمانی را قادر می‌سازند تا تصمیم‌های مبتنی بر داده را بگیرند. کاربردهای کلیدی یادگیری ماشین (ML) و هوش مصنوعی در AEC عبارتند از:

  • نظارت بر ایمنی: استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی و پیش‌بینی خطرات ایمنی، تضمین محیط کار ایمن‌تر.
  • پیش بینی هزینه: تجزیه و تحلیل داده های تاریخی برای پیش بینی هزینه ها و مدیریت موثر بودجه.
  • ساخت و ساز مولد: بهبود طرح ها با ایجاد گزینه های طراحی متعدد بر اساس معیارها و محدودیت های خاص.
  • شناسایی و کاهش ریسک: خطرات احتمالی را زود شناسایی کنید و راهبردهای کاهش را برای جلوگیری از تاخیر و هزینه های اضافی پیشنهاد دهید.

هوش مصنوعی و ML در رسیدگی به چالش‌های مهم صنعت، مانند کمبود نیروی کار، تاخیرها و گرانی هزینه‌ها، نقش محوری دارند. این فناوری ها می توانند حجم زیادی از داده ها را برای حل مسئله و تشخیص الگو در تمام مراحل یک پروژه ساخت و ساز مدیریت کنند.

علاوه بر این، طبق گفتهDeloitte ، هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده های پیشرفته می تواند باعث کاهش 10 تا 15 درصدی هزینه در پروژه های ساختمانی شود. این فناوری‌ها همچنین فرآیند بازنگری طراحی را بهبود می‌بخشند و تخمین‌های دقیق‌تری را امکان‌پذیر می‌کنند، به طور بالقوه انحرافات بودجه و جدول زمانی را تقریباً 10-20٪ و ساعات مهندسی را 10-30٪ کاهش می‌دهند.

صنعت ساخت و ساز در سال 2024 فقط سازه های ساختمانی نیست. آنها را با دقت و کارایی می سازد که با فناوری پیشرفته امکان پذیر شده است. همانطور که هوش مصنوعی و ML به تکامل خود ادامه می دهند، تأثیر آنها بر ساخت و ساز تنها افزایش می یابد و باعث پیشرفت و کارایی بیشتر در این بخش می شود.

کلان داده و تجزیه و تحلیل در حال افزایش

یک روند قابل توجه در صنعت ساخت و ساز افزایش استفاده از داده های بزرگ است. این صنعت حجم وسیعی از داده ها از جمله مشخصات پروژه، اطلاعات مالی و سوابق کارکنان را تولید می کند.

مدیریت و درک این داده ها می تواند خسته کننده و زمان بر باشد، به همین دلیل است که راه حل های نرم افزاری مانند نرم افزار کنترل پروژه اسکوپ برای مدیریت کلان داده ها به طور فزاینده ای محبوب می شوند.

تجزیه و تحلیل داده های بزرگ مزایای زیادی برای بخش ساخت و ساز ارائه می دهد. با استفاده مؤثر از داده ها، شرکت ها می توانند تصمیمات آگاهانه تری بگیرند، برنامه ریزی پروژه را بهبود بخشند و کارایی عملیاتی را بهبود بخشند.

به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل مشخصات پروژه و داده های تاریخی می تواند به پیش بینی مسائل بالقوه و بهینه سازی تخصیص منابع، کاهش تأخیرها و اضافه هزینه ها کمک کند. شرکت های ساختمانی می توانند با استفاده از تجزیه و تحلیل داده های بلادرنگ، بهره وری را تا 50 درصد افزایش دهند .

علاوه بر این، تجزیه و تحلیل داده های مالی امکان بودجه بندی و مدیریت هزینه بهتر را فراهم می کند و مناطقی را که می توان هزینه ها را بدون به خطر انداختن کیفیت به حداقل رساند، شناسایی کرد.

علاوه بر این، داده‌های کارکنان می‌تواند برای ردیابی بهره‌وری و ایمنی مورد استفاده قرار گیرد، و اطمینان حاصل شود که کارگران به طور موثر عمل می‌کنند و پروتکل‌های ایمنی را رعایت می‌کنند.

ادغام تجزیه و تحلیل داده های بزرگ در ساخت و ساز همچنین نظارت و گزارش گیری بلادرنگ را تسهیل می کند. این امر مدیران پروژه را قادر می سازد تا پیشرفت را به طور دقیق پیگیری کنند، انحرافات از برنامه را شناسایی کرده و اقدامات اصلاحی را به سرعت انجام دهند.

علاوه بر این، تجزیه و تحلیل پیش‌بینی‌کننده می‌تواند روندها و تقاضاهای آینده را پیش‌بینی کند، و به شرکت‌ها کمک می‌کند جلوتر از منحنی باشند و رقابتی باقی بمانند.

بیشتر بخوانید: بودجه ساخت و ساز: راهنمای سریع با مثال

نرم افزار اسکوپ

در سال 2024، نرم افزار مدیریت کنترل پروژه اسکوپ در حال تبدیل شدن به یک روند کلیدی در صنعت ساخت و ساز است. سیستم‌ اسکوپ که با در نظر گرفتن متخصصان AEC طراحی شده‌اند، به شرکت‌های ساختمانی کمک می‌کنند تا دارایی‌های دیجیتال را به طور موثر مدیریت، سازماندهی و به اشتراک بگذارند.

این ابزارها با ارائه دسترسی متمرکز به اسناد، تصاویر و ویدیوهای حیاتی، گردش کار پروژه را ساده می کنند. به نوبه خود، این فرآیند مناقصه ساخت و ساز را کارآمدتر می کند و به شما کمک می کند تا پیشنهادات برنده ایجاد کنید و در عین حال هزینه ها و زمان صرف شده برای هر پیشنهاد را کاهش دهید.

نرم افزار اسکوپ یک راه حل DAM است که برای صنعت معماری، مهندسی و ساخت و ساز (AEC) طراحی شده است و پیشنهادات AEC را ساده تر، سریع تر و موفق تر می کند.

با استفاده از نرم‌افزار اسکوپ، کسب‌وکار ساخت‌وساز شما می‌تواند بهره‌وری را بهبود بخشد، از ثبات در برندسازی اطمینان حاصل کند و یک آرشیو جامع مستندات پروژه را حفظ کند، و دسترسی و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین تیم‌ها را آسان‌تر کند.

همین حالا پروژه خود را با نرم افزار اسکوپ شروع کنید.

مدیریت اسکوپ پروژه

نظارت بر ساخت و ساز

نظارت بر ساخت و ساز به عنوان یک روند حیاتی در صنعت در حال ظهور است که توسط پیشرفت های فناوری هدایت می شود. ادغام دستگاه های اینترنت اشیا (IoT)، هواپیماهای بدون سرنشین، مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) نظارت و کارایی پروژه را افزایش می دهند.

این فناوری‌ها داده‌های بلادرنگ را فراهم می‌کنند، ردیابی دقیق پروژه را امکان‌پذیر می‌کنند و ایمنی را بهبود می‌بخشند. هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی با پیش‌بینی مسائل احتمالی و ساده‌سازی تخصیص منابع، فرآیندهای ساخت و ساز را بیشتر بهینه می‌کنند.

تمرکز بر نظارت بر ساخت و ساز نشان دهنده تغییر گسترده تر به سمت افزایش کارایی، ایمنی و پایداری در صنعت ساخت و ساز است.

پروپوزال‌های معماری نیز به همان اندازه مهم هستند که به عنوان اسناد پایه‌ای که محدوده پروژه، طراحی، بودجه و زمان‌بندی پروژه را مشخص می‌کنند، عمل می‌کنند. این پیشنهادات ارتباط شفاف بین ذینفعان را تضمین می کند، انتظارات را همسو می کند و یک نقشه راه دقیق برای اجرای پروژه ارائه می کند.

با ایجاد یک چارچوب جامع از ابتدا، پیشنهادات معماری به جلوگیری از سوء تفاهم ها و اشتباهات پرهزینه کمک می کند و در نهایت به تکمیل موفقیت آمیز پروژه های ساختمانی کمک می کند.

  1. هواپیماهای بدون سرنشین

پهپادها که در ابتدا برای عکاسی هوایی محبوب بودند، اکنون اهداف زیادی فراتر از ثبت تصاویر برای پروژه های املاک و مستغلات و تجاری دارند. در واقع، پهپادها در حداقل 37 درصد از سایت‌های ساخت‌وساز مورد استفاده قرار می‌گیرند که به طور قابل توجهی نیاز کارگران به انجام بازرسی دستی در ارتفاع بالا را کاهش می‌دهد.

پهپادها در ساخت و ساز به سرعت در حال رشد هستند، با افزایش 239 درصدی استفاده از سال به سال. بر اساس تحقیقات Straits ، در سال 2021، بازار جهانی هواپیماهای بدون سرنشین ساختمانی 4.9 میلیون دلار درآمد داشته است. پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030 به 15.8 میلیون دلار با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 15.57 درصد در طول دوره پیش‌بینی از 2022 تا 2030 رشد کند.

استفاده از پهپادهای مدرن به سرعت مناطق وسیع را نقشه برداری می کند و نقشه های حرارتی هوایی و تصاویر حرارتی با ارزشی را ایجاد می کند. پیشرفت در نرم افزار هواپیماهای بدون سرنشین داده های عملی و در زمان واقعی را فراهم می کند، تصمیم گیری را ساده می کند و روند ساخت و ساز را بهبود می بخشد.

علاوه بر این، یکی از مزایای قابل توجه هواپیماهای بدون سرنشین افزایش ایمنی شخصی و کاهش تلفات تجهیزات است. آنها می توانند کارهای خطرناکی مانند پوسته پوسته شدن سازه های بلند انجام دهند و در نتیجه از صدمات کارگران جلوگیری کنند.

علاوه بر این، پهپادها به عنوان ابزار امنیتی موثر در محل عمل می‌کنند، هزینه‌های نیروی کار را کاهش می‌دهند و خطرات سرقت را به حداقل می‌رسانند، که به حفظ پروژه‌ها در زمان‌بندی کمک می‌کند.

به طور خاص، هواپیماهای بدون سرنشین به وظایف مختلفی کمک می کنند:

  • نقشه برداری سایت: تسهیل نقشه برداری و برنامه ریزی قبل از شروع کار، صرفه جویی در زمان و هزینه با حذف نیاز به بررسی فیزیکی سایت.
  • پیگیری پیشرفت: ارائه نماهای زنده از سایت‌های ساخت‌وساز، به توسعه‌دهندگان و پیمانکاران اجازه می‌دهد تا مشکلات احتمالی را زودتر شناسایی کرده و به آن رسیدگی کنند.
  • مستندات پروژه: ایجاد سوابق دقیق از پیشرفت ساخت و ساز.
  • بازرسی ایمنی: شناسایی خطرات احتمالی برای جلوگیری از حوادث.
  • نظارت بر کارگران: حصول اطمینان از رعایت دستورالعمل های ایمنی.

پیشرفت‌های آینده در فناوری هواپیماهای بدون سرنشین امیدوارکننده است.

در حالی که هنوز در مراحل اولیه، پهپادها برای نظارت بر ساخت و ساز پتانسیل زیادی برای بهبود کارایی و ایمنی در صنعت دارند. انتظار می رود پهپادها استهلاک تجهیزات را زیر نظر بگیرند و از هوش مصنوعی برای مدیریت موثرتر ماشین آلات ساخت و ساز متحرک استفاده کنند.

  1. رباتیک ساختمانی و اتوماسیون

پذیرش رباتیک و اتوماسیون در صنعت ساخت و ساز در حال افزایش است زیرا شرکت ها به دنبال افزایش نیروی خودکار با راه حل های تکنولوژیکی هستند.

بخش ساخت و ساز همچنان بسیار پرکار است و شامل بسیاری از کارهای تکراری و وقت گیر است که مستعد خطای انسانی و خستگی هستند. اینجاست که روباتیک و اتوماسیون وارد می شود.

اتوماسیون می تواند دوباره کاری را تا 30٪ کاهش دهد و کیفیت کلی پروژه را تا 20٪ بهبود بخشد.

علاوه بر این، طبق گزارش Market.us ، بازار جهانی ربات‌های ساختمانی رشد قابل‌توجهی را تجربه خواهد کرد که انتظار می‌رود از 1.4 میلیارد دلار در سال 2023 به حدود 8.0 میلیارد دلار تا سال 2033 افزایش یابد. این گسترش نشان دهنده نرخ رشد سالانه مرکب (CAGR) 19.1٪ از 2024 تا 2033 است.

رباتیک و اتوماسیون راهی برای ساده کردن فرآیندهای ساخت و ساز ارائه می دهد. شرکت های ساختمانی دقیقاً چگونه از ربات ها استفاده خواهند کرد؟ در اینجا اطلاعات Market.us می گوید:

  • بیش از 60٪ برای چاپ سه بعدی، قرار دادن بتن و نصب میلگرد
  • تقریباً 65% برای کارهای جوشکاری، برشکاری و تکمیل سطح
  • 50 درصد از سایت های ساختمانی اصلی برای آجرکاری، کاشی کاری و جابجایی مصالح
  • 60% برای رنگ آمیزی، گچ کاری و نصب عایق
  • بیش از 65٪ برای نصب سقف، سایدینگ و نصب پنجره
  • بیش از 70 درصد از تولید کنندگان تجهیزات ساختمانی راه حل های رباتیکی را ارائه می دهند که برای خاکبرداری، حفاری و درجه بندی طراحی شده اند.
  • استفاده از روبات‌های متحرک مستقل (AMR) برای حمل و نقل مواد و تدارکات در سایت‌های ساختمانی احتمالاً از سال 2023 رشد 40 درصدی را شاهد خواهد بود.

رباتیک در ساخت و ساز، بهره وری پروژه را افزایش می دهد و نیاز به نیروی کار را کاهش می دهد و در عین حال ایمنی در انجام وظایف خطرناک را تضمین می کند. ربات‌هایی که مانند بازوهای مکانیکی طراحی شده‌اند، می‌توانند کارهای ساده و تکراری مانند آجرکاری را بر عهده بگیرند و در نتیجه سرعت ساخت و ساز را افزایش داده و اشتباهات ناشی از انسان را کاهش دهند.

با وجود پتانسیل قابل توجه رباتیک ساختمانی، هنوز محدودیت هایی وجود دارد. سیستم های روباتیک فعلی ممکن است با عبور از موانع خاص یا عملکرد در شرایط آب و هوایی نامطلوب مشکل داشته باشند. با این حال، با پیشرفت تکنولوژی، این محدودیت ها باید کاهش یابد.

  1.  مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)

مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) با ارائه یک پایگاه داده متمرکز برای یک مدل مشترک، برنامه ریزی و طراحی ساختمان را تغییر می دهد و محدودیت های روش های سنتی را برطرف می کند.

بر اساس تحقیقات Straits ، BIM جهانی در اندازه بازار ساخت و ساز در سال 2021 3.3 میلیون دلار ارزش داشت. پیش بینی می شود تا سال 2030 به 11.8 میلیون دلار برسد و در دوره پیش بینی (2022-2030) با CAGR 15.1 درصد رشد کند.

ابزارهای پیشرفته BIM، مانند BIM 5 بعدی و BIM 6 بعدی، شامل پوشش های بودجه بندی هزینه، زمان و انرژی، افزایش کارایی گردش کار و تشخیص زودهنگام برخورد است. ادغام AR و VR با BIM امکان تست سریع در محیط های شبیه سازی شده را فراهم می کند.

استفاده از نرم افزار مدل سازی سه بعدی که داده های ذینفعان مختلف را یکپارچه می کند، تبادل اطلاعات و ارتباطات را بهبود می بخشد، خطاها را کاهش می دهد و بازگشت سرمایه را افزایش می دهد. این مزایای قابل توجه دلیل ادامه رشد استفاده از BIM در صنعت ساخت و ساز است.

طبق گفته Intelvision ، BIM می تواند هزینه های ساخت و ساز را تا 10 درصد کاهش دهد، احتمال خطاهای بودجه بندی را تا 40 درصد کاهش دهد و زمان ساخت را بیش از 10 درصد کوتاه کند.

به عنوان یک فرآیند، BIM برای پاسخگویی به نیازهای ساخت و ساز مدرن تکامل یافته است و فرآیندهای طراحی بهبود یافته و گردش کار ساده را ارائه می دهد. این روند احتمالاً ادامه می یابد زیرا شرکت های ساختمانی به طور فزاینده ای ارزش آن را تشخیص می دهند.

  1. پیش ساخته و ساخت مدولار

پیش ساخته و ساخت و ساز مدولار رونق قابل توجهی را تجربه می کنند، به طوری که پیش بینی می شود بازار تا سال 2025 به نزدیک به 110 میلیارد دلار برسد که ناشی از کمبود نیروی کار ماهر و پیشرفت در فناوری است.

این روش ها زمان ساخت و ساز سریع تر، کاهش ضایعات، کاهش هزینه های نیروی کار و به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی را امکان پذیر می کند.

علاوه بر این، با وجود چالش‌های ناشی از همه‌گیری COVID-19، ساخت و ساز مدولار همچنین مزایای محیط‌های ایمن‌تر و کنترل‌شده با آب و هوا را برای کارگران ارائه می‌دهد. 60٪ تا 90٪ از ساخت و ساز مدولار در داخل یک کارخانه تکمیل می شود، که خطر تاخیرهای آب و هوایی را برای ساخت سریعتر کاهش می دهد.

در واقع، 90 درصد از کسب و کارهایی که پیش ساخته را گزارش می دهند، بهره وری، کیفیت برتر و قابلیت اطمینان بیشتر در زمان بندی را در مقایسه با روش های ساخت و ساز سنتی افزایش داده اند.

علاوه بر این، آمار نشان می دهد که ساخت و ساز مدولار می تواند ضایعات را تا 90٪ نسبت به روش های سنتی ساختمان کاهش دهد. این کارایی در استفاده از مواد باعث می شود پیش ساخته و ساخت مدولار به طور قابل توجهی پایدار باشد.

از نظر سرعت، پروژه هایی که از این روش ها استفاده می کنند را می توان 30 تا 50 درصد سریعتر از پروژه هایی که از تکنیک های ساخت و ساز سنتی استفاده می کنند، تکمیل کرد.

این کارایی به دلیل توانایی انجام چندین فاز پروژه به طور همزمان است. در حالی که ماژول ها در خارج از سایت مونتاژ می شوند، آماده سازی سایت می تواند به طور همزمان انجام شود و به طور قابل توجهی کل جدول زمانی پروژه را کاهش دهد.

در حالی که پیش ساخته مزایای زیادی دارد، اما با محدودیت هایی مانند نیاز به طرح های استاندارد و چالش های لجستیکی در حمل و نقل ماژول های بزرگ همراه است.

با این حال، توانایی آن در رسیدگی به محدودیت‌های فضا در مناطق شهری و افزایش ایمنی کارگران، آن را به یک روند ارزشمند در ساخت‌وساز مدرن تبدیل می‌کند.

  1. واقعیت مجازی و افزوده

واقعیت مجازی، افزوده و ترکیبی با این امکان که متخصصان را قادر می سازد تا سایت های شغلی را در هر زمان و هر مکان تجسم کنند، صنعت ساخت و ساز را متحول می کند. این فناوری‌ها امکان بازدیدهای مجازی را فراهم می‌کنند و به مشتریان و ذینفعان نماهای دقیقی از پروژه‌ها ارائه می‌دهند، حتی اگر نتوانند شخصاً از سایت بازدید کنند.

طبق آمار Statista ، پیش‌بینی می‌شود که بازار AR و VR در سال 2024 درآمدی معادل 40.4 میلیارد دلار داشته باشد. انتظار می‌رود این بازار با نرخ سالانه 8.97 درصد رشد کند (CAGR 2024-2029)، که منجر به حجم پیش‌بینی شده بازار 62.0 میلیارد دلاری می‌شود. 2029.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می‌دهد که ادغام واقعیت افزوده (AR) در برنامه‌ریزی ساخت‌وساز می‌تواند منجر به کاهش قابل توجه ۹۰ درصدی خطاها و افزایش قابل توجهی ۳۰ درصدی در کارایی شود. این یافته ها نقش تاثیرگذاری فناوری AR را در بهبود فرآیندهای ساخت و ساز برجسته می کند.

به طور خاص، AR مرحله بندی پروژه را بهبود می بخشد و پروژه های پیش ساخت را برای خریداران و مستاجران ملموس می کند.

سازندگان و توسعه دهندگان از طریق فناوری پوشیدنی و ویدیوی 360 درجه از واقعیت افزوده سود می برند که امکان تجسم سه بعدی پروژه ها، اندازه گیری خودکار و شبیه سازی سریع تغییرات معماری را فراهم می کند.

علاوه بر این، AR آموزش های ایمنی موثر و شبیه سازی خطر را ارائه می دهد. این فناوری‌ها همچنین از کارگاه‌های راه دور و دسترسی موبایل پشتیبانی می‌کنند و ارزش آن‌ها را در شیوه‌های ساخت‌وساز مدرن افزایش می‌دهند.

  1. چاپ سه بعدی

پرینت سه بعدی به طور فزاینده ای در صنعت ساخت و ساز قابل توجه است. بازار جهانی ساخت و ساز پرینت سه بعدی احتمالاً با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 65.25 درصد از سال 2023 تا 2032 رشد می کند و تا سال 2032 به 519.49 میلیارد دلار می رسد در حالی که در سال 2022، ارزش بازار 3.42 میلیارد دلار بود.

چاپ سه بعدی در ساخت و ساز یا ساخت و ساز افزودنی، شامل استفاده از چاپگرهای ساختمانی برای ساخت سازه ها یا لایه به لایه اجزای پیش ساخته با مواد پیشرفته است. این روش مزایای قابل توجهی مانند کاهش ضایعات، زمان‌های برگشت سریع‌تر و توانایی تولید طرح‌های سفارشی بدون تغییر ماشین‌آلات را ارائه می‌دهد.

تکنیک‌هایی مانند اکستروژن، پیوند پودری و جوشکاری افزودنی استفاده می‌شود که منجر به ضایعات کمتر و کاهش نیاز به نیروی کار در مقایسه با روش‌های ساخت و ساز سنتی می‌شود. در واقع، در سال 2022، بخش اکستروژن پرینت سه بعدی بیش از 63 درصد از درآمد را ایجاد کرد .

اگرچه خانه های پرینت سه بعدی در مقیاس انبوه هنوز رایج نیستند، نمونه های اولیه عمارت ها و ساختمان های اداری با موفقیت در زمان بی سابقه چاپ شده اند. تا مارس 2023، 129 ساختمان با چاپ سه بعدی در 105 سایت ساخت و ساز در سراسر جهان وجود داشت که در سال 2022، 54 ساختمان جدید اضافه شد.

علاوه بر این، این رویکرد خودکار و قابل برنامه ریزی خطای انسانی را به حداقل می رساند و بهره وری را افزایش می دهد. استارت‌آپ‌ها در حال حاضر چاپگرهای سه بعدی تولید می‌کنند و خدمات چاپ را برای پروژه‌های کوچک و بزرگ ارائه می‌کنند.

پرینت سه بعدی با قابلیت های ساختمانی پایدار و کارآمد، روندی است که باید در صنعت ساخت و ساز تماشا کرد.

  1. سایت های ساختمانی متصل

در سال 2024، سایت‌های ساخت‌وساز متصل با ادغام افراد، فرآیندها و اطلاعات از طریق فناوری‌هایی مانند AR، VR، AI، روباتیک و پوشیدنی‌ها، انقلابی در مدیریت پروژه ایجاد کردند. این یکپارچه سازی جریان کار ساختار یافته و دسترسی به داده ها را در هر مرحله تضمین می کند و اطلاعات حیاتی را در اختیار ذینفعان قرار می دهد.

اینترنت اشیا و هوش مصنوعی لجستیک پیش‌بینی‌کننده را افزایش می‌دهند، ایمنی کارگران را بهبود می‌بخشند و موجودی را بهینه می‌کنند و در نتیجه ضایعات و هزینه‌ها را کاهش می‌دهند. بینایی کامپیوتری، پشتیبانی بی‌درنگ را امکان‌پذیر می‌کند و سایت‌های ساخت‌وساز را با دفاتر اصلی برای تصمیم‌گیری‌های سریع‌تر و مبتنی بر داده‌ها پیوند می‌دهد.

از مزایای سایت های ساخت و ساز متصل می توان به ارتباطات بلادرنگ، اشتراک منابع و نظارت متمرکز بر فعالیت ها اشاره کرد که منجر به بهبود کارایی، ایمنی و کاهش هزینه می شود.

  1. شهرهای هوشمند

شرکت‌های فناوری پیشرو مانند آی‌بی‌ام، مایکروسافت و سیسکو به شدت در پروژه‌های بزرگ برای ساخت شهرهای هوشمند و پایدار سرمایه‌گذاری می‌کنند. این شهرها به برنامه ریزی و توسعه گسترده نیاز دارند و آنها را پیچیده تر و به هم پیوسته تر از پروژه های سنتی می کند.

مگا پروژه های قابل توجه عبارتند از:

  • مصدر سیتی در امارات
  • منطقه تجاری بین المللی Songdo در کره جنوبی
  • هادسون یاردز در نیویورک
  • کریدور صنعتی دهلی – بمبئی هند

این پروژه ها که ده ها میلیارد تا بیش از 100 میلیارد دلار هزینه دارند، هدفشان تقویت اقتصاد، بهبود زیرساخت ها و ارتقای سلامت محیط زیست است. در واقع، شهرهایی که از راه‌حل‌های شهر هوشمند استقبال می‌کنند، می‌توانند بازده انرژی خود را تا 30 درصد طی دو دهه افزایش دهند .

شهرهای هوشمند راه‌حل‌های با فناوری پیشرفته را برای اتصال مردم، داده‌ها و عناصر شهر، بهبود سازگاری با محیط‌زیست، اقتصاد و کیفیت زندگی ترکیب می‌کنند. این روند از شرکت‌های ساختمانی می‌خواهد تا تخصص فنی خود را افزایش دهند تا با پیشرفت‌هایی مانند سنسورهای عابر پیاده و روشنایی با قابلیت WiFi همگام شوند.

پیش‌بینی می‌شود که بازار جهانی ساختمان‌های هوشمند، که توسط مفهوم شهرهای هوشمند هدایت می‌شود، تا سال 2029 به 328.62 میلیارد دلار برسد که با نرخ رشد سالانه 22.2 درصدی رشد می‌کند. این تغییر، توسعه زیرساخت های هوشمند و متصل را تحریک می کند و زندگی شهری را متحول می کند.

  1. روند خانه سازی و پروژه های مسکونی

در سال 2024، بخش ساخت و ساز خانه و پروژه های مسکونی رشد قابل توجهی خواهد داشت. هزینه های ساخت و ساز مسکونی در سال 2021 نزدیک به 25 درصد افزایش یافته است و پیش بینی می شود که شروع به کار مسکونی تا 7 درصد در سال 2022 افزایش یابد.

علاوه بر این، سازندگان ساخت‌وساز را افزایش می‌دهند تا به تقاضای خریدارانی که از کمبود موجودی موجود ناامید شده‌اند، پاسخ دهند. مشوق هایی مانند خرید وام مسکن و کمک به هزینه های بسته شدن خانه های جدید را جذاب تر می کند.

سهم بازار فروش خانه های نوساز افزایش یافته است، به طوری که پیش بینی می شود مسکن های تک خانواری 4.7 درصد در سال 2024 و 4.2 درصد در سال 2025 افزایش یابد. ساخت و ساز خانه های شهری نیز در حال رونق است و گزینه های مقرون به صرفه تری را ارائه می دهد و محدودیت های فضا در مناطق شهری را برطرف می کند.

  1. مصالح ساختمانی پیشرفته

ارزش بازار جهانی مصالح ساختمانی پیشرفته در سال 2021 به 56.7 میلیارد دلار رسید و احتمالاً تا سال 2031 به 111.7 میلیارد دلار خواهد رسید که با CAGR 6.8 درصد از سال 2022 تا 2031 رشد می کند.

تغییر صنعت ساخت و ساز به سمت روش های مدولار و سازگار با محیط زیست منجر به پذیرش مصالح ساختمانی پیشرفته شده است. نوآوری هایی مانند بتن و بازالت با چاپ سه بعدی جایگزین مواد سنتی شده اند.

علاوه بر این، استارت آپ ها در حال بررسی مواد بادوام، کم تعمیر و نگهداری و کم مصرف هستند. نمونه های قابل توجه عبارتند از:

  • گرافن: قوی تر از فولاد، برای پوشش های سبک وزن، هدایت حرارتی و بهبود بهره وری انرژی عالی است.
  • تخته سیلیکات کلسیم: ساخته شده از ماسه، خاک رس و آهک. مقاوم در برابر آتش، رطوبت و آفات و غیر سمی است.
  • بتن خم شونده (ECC): حاوی الیاف مشتق شده از پلیمر است، ردپای کربن کمتری دارد و مقرون به صرفه است.
  • الوار مهندسی شده: ترکیبی از چندین نوع چوب نرم برای ایجاد یک جایگزین قوی برای فولاد و بتن، کاهش انتشار و ضایعات.
  • مواد بازیافتی: در ساخت سازه های کوچک استفاده می شود.
  • مواد پرینت سه بعدی: در ساخت دیوارها و کف های بتنی با پتانسیل برای ساختمان های کوچک استفاده می شود.

مواد پیشرفته تر عبارتند از:

  • ایروژل
  • ابریشم عنکبوت
  • کامپوزیت های کربنی
  • هیدروسرامیک
  • نانو مواد

چوب و مواد آلومینیومی پیشرفته مانند بامبو، الوارهای متقاطع، چوب های شفاف و فوم آلومینیوم استحکام و تجزیه پذیری زیستی را افزایش می دهند.

علاوه بر این، بتن خود ترمیم شونده که از باکتری ها استفاده می کند و گزینه های پایدار مانند کامپوزیت های میسلیوم، پلاستیک های زیستی و بیوفوم در حال افزایش است.

این مواد پیشرفته پایداری، کارایی و دوام را در شیوه های ساخت و ساز مدرن افزایش می دهند.

  1. مواد و تکنیک های نوآورانه ساختمانی

صنعت ساخت و ساز با استفاده از مواد و تکنیک های نوآورانه با هدف افزایش پایداری، کارایی و دوام به سرعت در حال تحول است.

در اینجا چند نمونه قابل توجه آورده شده است:

  • بتن خود ترمیم شونده: از باکتری ها برای ترمیم ترک ها، افزایش طول عمر سازه ها و کاهش هزینه های نگهداری استفاده می کند.
  • بتن پرینت سه بعدی: ساخت سریع و مقرون به صرفه اشکال و ساختارهای پیچیده را امکان پذیر می کند.
  • گرافن: ماده ای سبک و قوی است که برای پوشش ها و بهبود هدایت حرارتی در ساختمان ها استفاده می شود.
  • الوار مهندسی شده و الوار متقاطع: جایگزین های پایدار برای مواد سنتی، ارائه استحکام بالا و کاهش اثرات زیست محیطی.
  • نانومواد: خواص مصالح ساختمانی را بهبود می بخشد، دوام و عملکرد را بهبود می بخشد.
  • کامپوزیت های میسلیوم: مواد سازگار با محیط زیست ساخته شده از قارچ ها، پایداری و زیست تخریب پذیری را ارائه می دهند.
  • آلومینیوم شفاف: جایگزینی قوی و سبک برای شیشه است که امنیت و دوام را افزایش می دهد.

این روندهای صنعت ساخت و ساز باعث پیشرفت قابل توجهی در ساخت و ساز می شود و راه حل های نوآورانه ای برای چالش های ساختمان مدرن ارائه می دهد.

  1. مواد زندگی

مواد زنده که به عنوان مصالح ساختمانی بیولوژیکی نیز شناخته می شوند، موجودات زنده را در ترکیب خود قرار می دهند. این مواد که با کمک میکروارگانیسم‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند رشد کنند، ترک‌ها را بهبود بخشند و سموم را از هوا جذب کنند.

این بخش نوآورانه به سرعت در حال پیشرفت است، با کاربردهای مختلف از بتن خود ترمیم شونده تا رنگ های واکنشی. مواد زنده مزایای زیست محیطی قابل توجهی را ارائه می دهند و به کاهش ردپای کربن صنعت ساختمان کمک می کنند.

تولید سیمان که مسئول 8 درصد انتشار CO2 جهانی است، یک هدف کلیدی برای این نوآوری ها است. بتن خود تکرار شونده و بیوسمان، که CO2 را در طول تولید خود جذب می کند، برای رفع این مسائل در حال توسعه است.

استفاده از مواد زنده هنوز در مراحل اولیه است، اما پتانسیل آنها برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و ارائه راه حل های ساختمانی پایدار امیدوارکننده است.

با توجه به اینکه انتظار می رود تا سال 2060 ذخایر ساختمانی جهانی دو برابر شود، استفاده از مصالح زنده در شیوه های ساخت و ساز می تواند نقش مهمی در تحقق اهداف آب و هوایی ایفا کند.

  1. بهبود زیرساخت و سرمایه گذاری

علیرغم افزایش 50 درصدی تولید ناخالص داخلی ایالات متحده از سال 2015 تا 2040، روندهای فعلی هزینه نشان می دهد که ایالات متحده تنها 69 درصد از نیازهای زیرساختی خود را برآورده می کند. سرمایه گذاری در زیرساخت های جهانی باید تا سال 2040 به 94 تریلیون دلار برسد تا همگام با تغییرات عمیق اقتصادی و جمعیتی جهانی باشد.

علاوه بر این، پیش‌بینی می‌شود که جمعیت جهان تا سال 2040 نزدیک به دو میلیارد افزایش یابد و نیاز مبرم به زیرساخت‌ها برای اطمینان از دسترسی به آب سالم، مسکن، سرویس‌های بهداشتی و غیره ایجاد شود.

ارقام OECD نشان می دهد که 6.9 تریلیون دلار در سال تا سال 2050 برای سرمایه گذاری در زیرساخت هایی که اهداف توسعه را برآورده می کند و آینده کم کربن را پشتیبانی می کند لازم است. این نیاز، همراه با جمعیت رو به رشد جهانی، چالش مهمی را به همراه دارد.

با این حال، گزارش «نظارت زیرساخت 2023» مرکز زیرساخت جهانی نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری خصوصی در پروژه‌های زیرساختی در بازارهای اولیه بهبود یافته و در برخی بخش‌ها از سطح قبل از COVID-19 فراتر رفته است. معاملات 30 درصد افزایش یافت و ارزش کلی آن 41 درصد بیشتر از میانگین پنج ساله بود.

بهبود زیرساخت ها و سرمایه گذاری ها روندهای مهم صنعت ساخت و ساز هستند که آینده را شکل می دهند. زیرساخت ها همچنان یک سرمایه گذاری جذاب و انعطاف پذیر هستند، به ویژه در دوره های تورم بالا و عدم اطمینان اقتصادی.

بیشتر بخوانید: مناقصه های ساخت و ساز: تسلط بر مناقصه ساخت و ساز

  1. تاثیر سهام خصوصی بر ساخت و ساز

سهام خصوصی به طور قابل توجهی صنعت ساخت و ساز را تحت تاثیر قرار داده است و سرمایه ضروری و هدایت استراتژیک را ارائه می دهد. در سال 2023، سرمایه گذاری خصوصی جهانی و سرمایه گذاری خطرپذیر در بخش ساخت و ساز و مهندسی بالغ بر 1.77 میلیارد دلار برای سال منتهی به سپتامبر بود.

شرکت‌های سهام خصوصی، تخصص مالی و دانش صنعت قابل‌توجهی را در پروژه‌های ساختمانی سهیم می‌کنند.

با ادغام وجوه از سرمایه گذاران نهادی و افراد با ارزش خالص، شرکت های سهام خصوصی سرمایه قابل توجهی را به شرکت های ساختمانی تزریق می کنند و آنها را قادر می سازد تا پروژه های بلندپروازانه را انجام دهند و حضور خود را در بازار گسترش دهند.

این سرمایه‌گذاری‌ها نه تنها ثبات مالی شرکت را افزایش می‌دهد، بلکه تخصص و مربی ارزشمندی را در صنعت به ارمغان می‌آورد.

به عنوان مثال، حمایت از سهام خصوصی به شرکت‌های ساخت‌وساز متخصص در شیوه‌های پایدار اجازه می‌دهد تا فناوری‌های پیشرفته را اتخاذ کنند و در نتیجه پایداری زیست‌محیطی را در صنعت ارتقا دهند.

سهام خصوصی همچنین در حال بررسی بازارهای نوظهور است و به توسعه زیرساخت های جهانی و تنوع کمک می کند. این مدل مالی، سرمایه‌گذاری پروژه، خرید شرکت و استراتژی‌های مدیریت را متحول می‌کند و سهام خصوصی را به عنوان نیروی محرکه در امور مالی ساخت‌وساز قرار می‌دهد.

همانطور که صنعت ساخت و ساز تکامل می یابد، نقش سهام خصوصی احتمالاً رشد می کند و با استفاده از منابع مالی، تخصص و شبکه ها، نوآوری و پایداری را هدایت می کند. با این حال، بررسی دقیق معایب و چالش‌های بالقوه برای به حداکثر رساندن منافع سرمایه‌گذاری‌های سهام خصوصی ضروری است.

  1. تنوع و شمول

در سال 2024، صنعت ساخت و ساز تاکید بیشتری بر تنوع و شمول دارد. شرکت‌ها تشخیص می‌دهند که نیروی کار متنوع، از جمله طیف وسیعی از پیشینه‌ها، تجربیات و مهارت‌ها، نوآوری را تقویت می‌کند و با بهره‌برداری از استعداد گسترده‌تر، کمبود نیروی کار را برطرف می‌کند.

تلاش‌ها برای تنوع بخشیدن شامل افزایش نمایندگی زنان است که در حال حاضر 10.8 درصد از موقعیت‌های صنعتی را در اختیار دارند. از سال 2007 تا 2018، 94 درصد افزایش در شرکت‌های ساختمانی متعلق به زنان مشاهده شد و در سال 2018، 30 درصد از شرکت‌های ساختمانی زنان را به سمت‌های ارشد ارتقا دادند.

علاوه بر این، این صنعت در تلاش‌های جذب نیرو، نسل Z را که بین سال‌های 1995 تا 2010 متولد شد، هدف قرار داده است. این نسل اکنون پذیرای مدارس تجاری است، به ویژه پس از همه گیری COVID-19 که نگرش ها را نسبت به گزینه های آموزشی جایگزین تغییر داد.

برجسته کردن پتانسیل رشد شغلی و فرصت‌های کار با فناوری‌های جدید، کلید جذب استعدادهای جوان است.

به طور کلی، این تنوع و ابتکارات شمول برای ساختن یک صنعت ساختمانی پویاتر و نوآورانه تر، مجهز به چالش های فعلی و آینده ضروری هستند.

  1. دیجیتال مارکتینگ

صنعت ساخت و ساز به طور فزاینده ای از بازاریابی دیجیتال برای دستیابی به مشتریان جدید ساخت و ساز و افزایش دیده شدن برند استفاده می کند. در طول بحران کووید-19، ارزش بازار جهانی تبلیغات و بازاریابی دیجیتال در سال 2022 به 476.9 میلیارد دلار رسید. پیش‌بینی می‌شود تا سال 2026 به 786.2 میلیارد دلار افزایش یابد و نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 13.9 درصد در طول دوره مورد تجزیه و تحلیل به دست آید.

ظهور پلتفرم‌های دیجیتال راه‌های نوآورانه‌ای را به شرکت‌های ساختمانی برای نمایش پروژه‌های خود، تعامل با مشتریان بالقوه و ایجاد سرنخ ارائه می‌دهد.

از SEO و بازاریابی رسانه های اجتماعی گرفته تا یک وب سایت ساخت و ساز قوی و بازاریابی محتوا، استراتژی های بازاریابی دیجیتال در بازار رقابتی ساخت و ساز ضروری هستند. این روند صعودی نحوه ارتباط شرکت های ساختمانی با مخاطبان خود و ماندن در صنعت را تغییر می دهد.

آژانس دیجیتال مارکتینگ آرپی

 

  1. اطمینان پیمانکار و عدم اطمینان اقتصادی

عدم قطعیت های اقتصادی و نوسان هزینه های مصالح پیچیدگی هایی را برای صنعت ساخت و ساز ایجاد کرده است. این صنعت منعکس کننده نگرانی های اقتصادی گسترده تر با نقاط قوت بخش مختلف، کاهش بیکاری و نگرانی از افزایش نرخ بهره و ثبات بانکی است.

Associated Builders and Contractors گزارش کردند که شاخص عقب ماندگی ساخت و ساز خود را به 8.9 ماه در آوریل افزایش داده است که از 8.7 در ماه مارس، ناشی از پروژه های زیرساختی است.

پس از یک سال افزایش نرخ بهره و تورم بالا، بازار ساخت و ساز تقسیم بندی شده است. نرخ وجوه فدرال در سپتامبر 2023 به بالاترین میزان در 22 سال گذشته یعنی 5.3 درصد رسید. کل هزینه های ساخت و ساز در آگوست 2023 به 1.98 تریلیون دلار رسید که 7.4 درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان می دهد، با رشد هزینه های غیرمسکونی 17.6 درصد، در حالی که هزینه های مسکونی 3 درصد کاهش یافته است.

علاوه بر این، اعتماد پیمانکار هم روندهای مثبت و هم چالش های جاری را منعکس می کند. سازگاری، نوآوری و همکاری برای عبور از عدم قطعیت و اطمینان از انعطاف پذیری در صنعت ضروری است.

بیشتر بخوانید: انواع مشخصات ساخت و ساز: موارد کلیدی که باید در نظر بگیرید.

نرخ رشد صنعت ساختمان

پیش‌بینی می‌شود که بازار ساخت‌وساز از 10436.02 میلیارد دلار در سال 2023 به 16108.43 میلیارد دلار تا سال 2030 با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 5.9 درصد از سال 2024 تا 2030 رشد کند .

به طور خاص، بازار ساخت و ساز در آمریکای شمالی احتمالاً رشد قابل توجهی را تجربه خواهد کرد. این رشد نتیجه گسترش اقتصادی، افزایش جمعیت و شهرنشینی است. تمرکز بیشتر بر روی شیوه های پایدار و سرمایه گذاری های دولتی در زیرساخت ها نیز به طور قابل توجهی به این رشد کمک می کند.

  1. اثرات ماندگار COVID-19

علیرغم اینکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که کووید-19 دیگر یک وضعیت اضطراری جهانی نیست، این صنعت هنوز اثرات طولانی مدت آن را احساس می کند. تأخیر در پروژه، عدم قطعیت بودجه و اختلالات زنجیره تأمین، زمان‌بندی‌های زمانی را افزایش داده و مدیریت عقب ماندگی را پیچیده می‌کند.

علاوه بر این، تورم و اختلالات مداوم زنجیره تامین باعث نوسانات قیمت و کمبود مواد شده و حاشیه‌های سود محدود را بیشتر فشرده می‌کند.

پروژه های خصوصی و دولتی هر دو با چالش های تامین مواد و محدودیت های مالی مواجه هستند که منجر به رها شدن بالقوه پروژه می شود.

این روند احتمالاً با نزدیک شدن به رکود اقتصادی ادامه خواهد داشت و روند بهبود را از تأثیرات منفی قابل توجه تجربه شده در سال های گذشته به روندی کند تبدیل می کند.

برای کاهش این مسائل، پیمانکاران باید تاخیرها را به طور کامل مستندسازی کنند و قبل از تعهدات قرارداد، تامین مالی پروژه را تضمین کنند. برای جلوگیری از کمبود، همکاری نزدیک با تامین‌کنندگان برای درک زمان‌های تحویل و ایمن‌سازی مواد اولیه ضروری است.

آینده صنعت ساخت و ساز

همانطور که ما به سال 2024 نگاه می کنیم، صنعت ساخت و ساز با توجه به ترندهای کلیدی صنعت ساخت و ساز مانند مصالح ساختمانی پیشرفته، سایت های ساخت و ساز متصل و فناوری های نوآورانه مانند چاپ سه بعدی و هوش مصنوعی، دستخوش تغییرات دگرگونی می شود.

علاوه بر این، پایداری همچنان یک تمرکز اصلی است، زیرا مواد زنده و شیوه‌های سازگار با محیط زیست مورد توجه قرار می‌گیرند. پذیرش این روندهای صنعت ساخت و ساز برای رقابتی ماندن در چشم انداز ساخت و ساز در حال تحول حیاتی خواهد بود.

علاوه بر این، افزایش روندهای فناوری ساخت و ساز، از جمله نرم افزارهایی مانند مدیریت دارایی دیجیتال (DAM)، مانند اسکوپ، گردش کار پروژه را ساده می کند و با مدیریت کارآمد و به اشتراک گذاری دارایی های دیجیتال، همکاری را افزایش می دهد. این باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما می شود و در عین حال به شما کمک می کند تا کسب و کار بیشتری کسب کنید.

دریابید که چرا 99٪ از مشتریان اسکوپ را تمدید می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *